Your cart

Is jouw account op Amazon opgeschort?

Begin dan nu met jouw gratis consult

 • DIENST OM OPGESCHORTE VERKOOPACCOUNTS OP AMAZON TE HERSTELLEN

  Je account op Amazon is opgeschort, je geld wordt vastgehouden en je moet je account op Amazon weer zo snel mogelijk online krijgen. We begrijpen echt hoe dringend het is om je verkoopaccount op Amazon weer opnieuw actief te krijgen en we zijn hier om je te begeleiden bij het herstelproces op Amazon. We werken voornamelijk met TOP SELLERS die grote ondernemingen runnen en die grootschalige verkopen op Amazon genereren. We hebben al duizenden verkopers op Amazon geholpen om hun account succesvol te herstellen en we helpen jou ook graag om je account op Amazon weer actief te maken.

  Sellercare is het exclusieve adviesbureau voor opgeschorte accounts op Amazon van verschillende financiële bedrijven, die diensten leveren aan de verkopers op Amazon (Payability, Payoneer en Kabbage), evenals van andere bedrijven die zich bezighouden met verkopers op Amazon. We zijn gespecialiseerd in de moeilijkste opschortingszaken op Amazon en we hebben al met elke vorm van opschorting gewerkt. Elk vorm van opschorting op Amazon vereist weer een andere benadering, verschillende maatregelen en heeft diverse oplossingen. Om een account op Amazon te kunnen herstellen, moet je weten hoe Amazon werkt en hoe Amazon waarschijnlijk op de verschillende oplossingen zal reageren. We herkennen de oorzaken van elk vorm van de opschorting op Amazon en we kunnen de exacte problemen, die hebben geleid tot jouw schendingen van de TOS (leveringsvoorwaarden) van Amazon identificeren. We willen jouw account op Amazon weer online krijgen, zodat je snel de verkoop weer kunt hervatten.

  We hebben met succes ALLE volgende vormen van opschorting voor Amazon hersteld:

  NIET-AUTHENTIEK, INBREUK (handelsmerk, auteursrecht, octrooi), IMITATIE, NAGEMAAKTE/GEMANIPULEERDE FACTUREN, GEMANIPULEERDE BEOORDELINGEN, MISBRUIK VAN FEEDBACK/BEOORDELINGEN, GEDRAGSCODE VAN DE VERKOPER, DE CREATIE VAN ASIN (Amazon standard identification number), BEVESTIGEN VÓÓR VERZENDING, ONGELDIGE VARIATIES, ODR, LSR (te late verzending, te late ontvangst, niet-ontvangen), GEBRUIKT DAT ALS NIEUW WORDT VERKOCHT, NIET ZOALS GEADVERTISEERD, VEILIGHEID, VERBODEN ARTIKELEN, NIET MEER GELDIG, AANTAL ANNULERINGEN en meer.

 • OPSCHORTINGSPREVENTIE & DIENSTEN VOOR HET HERSTEL VAN ASIN OP AMAZON

  Sellercare biedt een verscheidenheid aan diensten om de verkopers op Amazon te helpen, maar dan moeten hun accounts nog wel actief zijn. Verkopers op Amazon ontvangen doorgaans regelmatig kennisgevingen en deze kennisgevingen worden vaak niet correct aangepakt bij Amazon. VOOR ELKE kennisgeving moet een beroep worden ingesteld om het account te vermelden om opschorting te voorkomen. We bieden diensten waarmee deze meldingen kunnen worden beheerd, zodat jouw account op Amazon kan blijven werken zonder dat het wordt opgeschort.

  Is één van je best verkopende ASIN's opgeschort? We begrijpen dat bepaalde ASIN's erg belangrijk zijn en dat het een tijdgevoelige kwestie is om ze weer online te krijgen in de Amazon-winkel. We kunnen je helpen met het herstellen van jouw ASIN's, zodat je je meest winstgevende artikelen kunt blijven verkopen.

 • WAAROM ZOU JE VOOR SELLERCARE KIEZEN?

  Wij zijn het EERSTE online bedrijf dat Amazon Reinstatement Consulting Services aanbiedt. We zijn in 2014 begonnen met het aanbieden van deze dienst en we hebben al duizenden verkopers op Amazon bijgestaan bij het weer activeren van hun account.

  Hoewel we in 2014 met SELLERCARE zijn begonnen, hebben we al sinds 1999 te maken met Amazon. Toen de marktplaats Amazon net was opgericht, was Amazon op zoek naar verkopers. Eén van de eerste marktplaatsbeheerders van Amazon vloog naar Californië en nodigde ons bedrijf persoonlijk uit om te gaan verkopen op Amazon. Destijds werd ons bedrijf uitgenodigd om op Amazon te gaan verkopen omdat we een goede reputatie hadden voor onze populaire videogamewebsite. Wij waren één van de EERSTE VERKOPERS op Amazon! We waren ook één van de EERSTE in de VS gevestigde verkopers op Amazon op de markten van Amazon, VK, Amazon Japan, Amazon Duitsland en Amazon Frankrijk.

  Omdat we zijn begonnen met het verkopen op Amazon voordat de afdeling Seller Performance werd opgericht, hebben we elke vorm van opschorting op Amazon behandeld. Tijdens de tijd dat we verkopers op Amazon waren, konden we altijd weer worden hersteld, zodat we ons account op Amazon konden blijven gebruiken. In 2014 besloten we onze kennis over Amazon in te zetten en begonnen andere verkopers op Amazon die met opschortingsgerelateerde zaken te maken hadden, bij te staan.

  Alleen al in het afgelopen jaar hebben we met succes meer dan 1900 verkoopaccounts op Amazon hersteld. We zijn vastbesloten om ons aantal van het vorige jaar te overtreffen en we zijn al hard op weg om dit te bereiken! Laat ons je helpen om je account te herstellen!

 • ONS PROCES

  Ervaring en knowhow zijn erg belangrijk als het gaat om het omgaan met Amazon. De meeste verkopers op Amazon komen er al snel achter dat Amazon een eigen cultuur heeft en Seller Performance heeft een zeer specifieke aanpak voor het omgaan met de verkopers op Amazon.

  Onze adviezen, maatregelen en beroepen zijn gespecialiseerd voor elk zaak. Hoewel de verkoopaccounts op Amazon vanwege dezelfde soorten overtredingen kunnen zijn opgeschort, is elke zaak weer heel verschillend. Er zijn meer dan 40 eigen parameters die we in overweging nemen wanneer we een beroep voorbereiden. Omdat elke verkoper op Amazon zijn eigen accountgeschiedenis, accountmeldingen en -schendingen, vermelde producten en meerdere andere variabelen heeft, beschouwen we elk zaak als uniek. Je zult NOOIT van Sellercare een "voorbeeldbrief van een beroep" ontvangen.

  Zodra we jouw eerste e-mail hebben ontvangen, zullen we beginnen met een gedetailleerd onderzoek van jouw zaak. Nadat we jouw kwestie hebben beoordeeld, sturen we je een offerte op maat. Zodra we aan jouw zaak beginnen, zullen we verdere zakelijke instructies geven, die van toepassing zijn op jouw beroep. We brengen je ook in contact met Amazon MANAGEMENT, zodat zij als Seller Performance jouw beroep heeft afgewezen ook jouw bezwaar kunnen beoordelen.

  We willen graag vandaag nog met jouw zaak beginnen. Neem contact met ons op om te kunnen beginnen!

 • SELLERCARE PICTURES


  De partners van Sellercare met Joseph Sirosh (de eerste vice-president van Transaction Risk voor Amazon.com), Tokyo 2008. Joseph Sirosh bouwde en leidde de Transaction Risk-groep die later in "Seller Performance" veranderde


  De partners van Sellercare met Sebastian Gunningham (Senior VP voor de verkoopdiensten op Amazon.com) en Jasper Cheung (President van Amazon Japan), Tokyo 2008

 • NEEM CONTACT MET ONS OP OM TE KUNNEN BEGINNEN!

  Neem NU contact met ons op voor een GRATIS beoordeling van jouw zaak. Zodra we jouw zaak hebben bekeken, hebben we binnen 30 minuten voor jou een offerte op maat klaar. Laten we vandaag nog beginnen met het herstelproces!

  Envoyez-nous un email à cs@sellercare.com

  Stuur ons een E-MAIL via cs@sellercare.com

We get results! If you want to get reinstated, contact us today!

Click here for 1000s reviews